LIIKUTTAVAT JA KUNTOUTTAVAT PIENRYHMÄT 2024!

UUS´SINÄN OHJATUT PIENRYHMÄTUNNIT MONEEN MAKUUN – TERVETULOA LIIKKUMAAN YHDESSÄ!

Kevätkausi 8.1-31.5.2024

Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden.

Kevätlukkarissa pyörii taas useita ihania liikuttavia pienryhmiä, vaikka osa ryhmistä on jo täynnä, suurinpaan osaan ryhmistä mahtuu edelleen mukaan!

* * Sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan vallottaviin pienryhmäliikunta tunteihimme myös kurssimuotoisesti, kursseja järjestetään eri teemoilla useita kevään aikana. Kurssit voivat olla monenmittaisia lajista ja kurssin sisällöstä riippuen.

** Viikkotunnit toteutuvat pääsääntöisesti aina kun niihin on ilmoittautunut vähintään 3 henkilöä, joten muistathan ilmoittautua!!

** Hinnat:    Kertakäynti 20€, opiskelijat/eläkeläiset 18€

Sarjakortti 5x 90€, 10x 170€, 15x 225€, 20x 300€

** Maksuna käy myös liikuntaedut e-passi, Smartum sekä edenred.

** Ilmoittautuminen ryhmiin ja paikan varaaminen ajanvarausjärjestelmän kautta.

** Kysy rohkeasti lisätietoja ohjaajalta tai kirjoittele meille sähköpostia. 

Fysioterapeutti Päivi Ponnikas 050-5829612  ,  Fysioterapeutti Johanna Säkkinen 044-2439639

info@uussina.fi.

 

KEVÄÄN 2024  PIENRYHMÄT

MAANANTAI

klo 15:30-16:30 Fasciamethod Ladyt /Päivi (täynnä)

             17:00-18:00 FasciaMethod Power/Päivi (täynnä)

TIISTAI

klo  12:00-13:00 Ketterästi Arjessa/Johanna

            13:15-14:15 Vire-Lavis/Johanna

           16:30-17:30 FasciaMethod/Power/Johanna

KESKIVIIKKO

klo 11:30-12:30 Selkäystävällinen Pilates/FasciaMethod 5 x jaksot  / Päivi

      klo 15.30-16:30 Pilates Flow

      klo 16:45-17:45 Lavis Päivi/Johanna

     klo 18.30-20:00 Healing Yin Jooga /Laura laura.alapuranen@gmail.com (Täynnä)

TORSTAI

klo 11:00-12:00 Asahi ja rentous/Johanna

      klo 16:00-17:00 FasciaMethod Power/Sini

      klo 17:15-18:00 Piloxing SSP/Sini

PERJANTAI

klo 10:00-11:00  PilatesFascia ladyt+   /Johanna ja Päivi

  klo 11:30-12:30 Lavis/Vire-Lavis / Johanna/Päivi

 

TUNTIESITTELYT

FASCIAMETHOD

FasciaMethod-tunnilla keskitymme parantamaan kehon liikkuvuutta toiminnallisin, aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, huomioiden hyvän kehon kannatuksen ja mukaillen lihastoimintaketjuja eli faskialinjoja. Lisäksi teemme kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita, harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Harjoituksen lopuksi pallohierontaa sekä lyhyt rentoutuminen!

Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat edistää tuki- ja liikuntaelinterveyttä. Harjoittelumenetelmä on suomalaisten tuki- ja liikuntaelinfysioterapian parissa työskentelevien fysioterapeuttien kehittämä. Suosituin ryhmäliikuntatunti 2022!

FASCIAMETHOD POWER

FasciaMethod Power on toiminnallista perusvoimaharjoittelua, liikkuvuus- ja kehonhallintaharjoittelua sekä tukilihasten aktivointia. Harjoittelussa tavoittelemme syvien tukilihasten ja pinnallisten lihasten hyvää kuntoa sekä hyvää kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Tavoitteena on edistää tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä ja toimintakykyä.
Tunti koostuu alkulämmittelystä, joka sisältää tasapaino ja jalkateräharjoitteita sekä koko kehon toiminnallisia liikkuvuusharjoitteita, sekä voimaosuudesta syville tukilihaksille ja pinnallisille isoille lihaksille. Harjoittelussa hyödynnämme kehonpainoa sekä kuminauhoja, käsipainoja ja/tai kahvakuulaa.
Lopuksi palauttelemme kehoa liikkuvuusharjoitteilla, pallohieronnalla sekä rentoutumalla.
Ohjelma etenee progressiivisesti, kuormitustasoa nostaen.
Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat edistää tuki- ja liikuntaelinterveyttä.
Harjoittelumenetelmä on suomalaisten tuki- ja liikuntaelinfysioterapian parissa
työskentelevien fysioterapeuttien kehittämä.

KETTERÄSTI ARJESSA

Ketterästi Arjessa on uusi pienryhmämuotoinen, fysioterapeuttinen, kuntouttava voimatasapainoryhmä. Kurssilla liikumme turvallisesti ja hauskasti sekä pystyasennossa että lattiatasolla, välineitäkin hyödyntäen. Ketteryys on voimavaramme toimivassa arjessa. Tarvitsemme kaikki ketteryyttä ja kehon hallintaa eri tilanteissa kuten siirtymisissä lattiatasolta pystyasentoon, liukkaalla tai epätasaisella alustalla liikkumisessa tai tavaroiden kanniskelussa.

Pienryhmä soveltuu asiakkaille, jotka ovat alkaneet huomata kehossaan ketteryyden vähenemistä sekä tasapainon ja lihasvoiman heikkenemistä, mutta pääsevät silti lattialle ja ylös. Ryhmä soveltuu myös ennaltaehkäisevästi kaikille ketteryyttä tarvitseville. Liikkeet voi soveltaa itselle sopiviksi, omaa kehoa kuunnellen.

PIENRYHMÄ VIRE-LAVIS

Helppo, hauska ja hikinen sovellettu liikuntatunti, joka tanssitaan istuen tai seisten

Vire-Lavis pohjautuu Lavis-lavatanssijumppaan ja on siitä sovellettu versio henkilöille, joilla on sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi toimintakyvyn rajoituksia. Vire-Lavis -tunnit toteutetaan pääosin istuen ja/tai tuolia apuna käyttäen. Vire-Laviksen tanssilajeina ovat: humppa, valssi, jenkka, tango, polkka, salsa ja rock.

Tiedustelut ja ilmoittautumineninfo@uussina.fi tai Johanna 044-2439639!

ASAHI JA RENTOUS

Asahi on suomalaisille kehitetty terveysliikuntamuoto. Se on saanut vaikutteita mm. kiinalaisesta terveysliikunnasta. Asahi rauhoittaa ja vahvistaa, ennaltaehkäisee selkä- ja niskavaivoja ja kehittää tasapainoa. Asahin avulla voit ehkäistä kaatumisia. Liikkeet tehdään seisten – et tarvitse välineitä. Asahin jälkeen nautimme 15 minuutin rentoutumisharjoituksista.

PILATES FLOW

Lempeän tehokkaita harjoituksia, jotka parantavat ryhtiä ja vahvistavat keskivartaloa. Harjoitukset tehdään usein lattia tasossa, ja apuna käytetään esimerkiksi palloja, kuminauhaa, pilatesrullaa tai liukukiekkoja. Rauhallinen ja monipuolinen tunti joka haastaa keskivartalon lihakset, lisää liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

PILATES- FASCIA LADYT+ 

Pilates Fascia Ladyt+ – tunnilla  liikutaan toiminnallisista liikkeistä lämmitellen kohti aktiivisia fasciaharjoitteita ja pilatesliikkeiden hallintaa.Tunneilla vahvistetaan keskivartalon syviä lihaksia, keskitytään parantamaan kehon hallintaa ja ryhtiä, sekä opitaan käyttämään meille ladyille niin tärkeitä lantionpohjan lihaksia.

Tunti kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja voimaa, sekä edistää keskivartalon lihasten hallintaa ja parantaa ryhtiä. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä, näin myös keho ja mieli rauhoittuu ja palautuminen paranee!

Tunti sopii sinulle, joka haluat liikkua lempeästi ja turvallisesti Fysioterapeutin ohjauksessa.

Tervetuloa mukaan!

 

PIENRYHMÄ LAVIS- LAVATANSSI

Lavis on hauska, helppo ja hikinen tunti, joka perustuu yksin tanssittavien lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon.

Lavis-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. Kunnon kohotus käy huomaamatta, kun liikutaan pienryhmässä, jokainen omalla tyylillään ja tehollaan- mikä sen mukavampaa!

Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba.

Sopiiko tunti minulle?

Lavis sopii kaikille. Tunti ei sisällä hyppyjä.

Paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan !!

Healing Yin~ Parantava läsnäolo®

Healing Yin ~ Parantava läsnäolo®; on lempeä kehollinen harjoitus, jonka tarkoitus on saattaa mieli ja keho harmoniaan. Täysin lattiatasolla tehtävä harjoitus, jossa jokainen asana (asento) rakentuu sinun tämän hetken kehollisten tarpeiden kautta. Harjoitus on täysin suorittamisesta ja pakottamisesta vapaa. Omaa kehoa kuunnellen kuljetaan asanasta toiseen, aistien luontaisen hengityksen virran keinuntaa. Parhaimmillaan saavutat mielen hiljaisuuden ja syvän meditatiivisen olotilan.  Jokainen 1,5h harjoituskerta on oma uniikki kokonaisuus, joka rakentuu asana harjoituksesta, hiljaisuudesta, eteeristen öljyjen hurmaavasta tuoksusta ja lempeästä ohjaavasta kosketuksesta.  Harjoitus ei vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta joogasta.   Tarvittavat välineet; joogamatto, bolsteri ,blokit ja joogavyö on laitettu sinulle valmiiksi, sinun tulee vain tulla paikalle. Oma juomapullo ja kiristämätön vaatetus on suotavaa.  

Ohjaajana toimii Laura-Maria Alapuranen

ilmoittautumiset suoraan Lauralle

040-5246961 

 

KURSSIMUOTOISET LIIKUTTAVAT TUNNIT

SELKÄYSTÄVÄLLINEN PILATES-FASCIAMETHOD

Keskiviikkona klo 11:30-12:30.

Tunti toteutuu kevään aikana 5 kerran lajikokonaisuuksina ja sinulla on mahdollisuus ilmoittautua yhdelle 5 kerran jaksolle tai useammalle, vaikka koko kevään 2024 ajaksi. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 11.30-12.30, ohjaajana Fysioterapeutti Päivi

Selkäystävällinen Pilates – sisältää lempeitä ja rauhalliseen tahtiin tehtäviä Pilates harjoitteita, omaa kehoa kunnioittaen ja kuunnellen. Tavoitteena on ylläpitää ja kehittää kehonhallintaa, lihaskuntoa sekä notkeutta. Tunnilla keskitytään vahvistamaan selkärankaa tukevia lihaksia, eli syviä vatsa- ja selkälihaksia, sekä tehdään tasapainoa kehittäviä harjoituksia. Harjoitteet toteutetaan seisten ja lattiatasolla. Pilateksessä hyödynnetään myös erilaisia välineitä, kuten pilatespallo, painopalloja, vastuskuminauha, keppi, jättipallo.

Jaksot 10.1-7.2.2024  sekä 27.3-24.4.2024

FasciaMethod-tunnilla keskitymme parantamaan kehon liikkuvuutta toiminnallisin, aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, huomioiden hyvän kehon kannatuksen ja mukaillen lihastoimintaketjuja eli faskialinjoja. Lisäksi teemme kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita, harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Harjoituksen lopuksi pallohierontaa sekä lyhyt rentoutuminen!

Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat edistää tuki- ja liikuntaelinterveyttä. Harjoittelumenetelmä on suomalaisten tuki- ja liikuntaelinfysioterapian parissa työskentelevien fysioterapeuttien kehittämä.

Jaksot 14.2-20.3.2024 (tuntia ei ole viikolla 10) sekä 8.5-5.6.2024

Ohjaaja Fysioterapeutti Päivi, 050-5829612.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostitse info@uussina.fi.

tai varaa paikkasi tunnille

FASCIAMETHOD POWER- tutuksi

FasciaMethod Power on toiminnallista perusvoimaharjoittelua, liikkuvuus- ja kehonhallintaharjoittelua sekä tukilihasten aktivointia. Harjoittelussa tavoittelemme syvien tukilihasten ja pinnallisten lihasten hyvää kuntoa sekä hyvää kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Tavoitteena on edistää tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä ja toimintakykyä.
Tunti koostuu alkulämmittelystä, joka sisältää tasapaino ja jalkateräharjoitteita sekä koko kehon toiminnallisia liikkuvuusharjoitteita, sekä voimaosuudesta syville tukilihaksille ja pinnallisille isoille lihaksille. Harjoittelussa hyödynnämme kehonpainoa sekä kuminauhoja, käsipainoja ja/tai kahvakuulaa.
Lopuksi palauttelemme kehoa liikkuvuusharjoitteilla, pallohieronnalla sekä rentoutumalla.
Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat edistää tuki- ja liikuntaelinterveyttä.
Harjoittelumenetelmä on suomalaisten tuki- ja liikuntaelinfysioterapian parissa
työskentelevien fysioterapeuttien kehittämä.

 Tunti torstaisin klo 16:00-17:00.

 Ajalla 11.1-29.2.2024

 Sinua liikuttaa ryhmäliikunnan ohjaaja Sini!

 

PILOXIN SSP – tutuksi

Piloxing® SSP on hauska ja tehokas intervallitreeni, jossa yhdistellään nyrkkeily-, pilates-, sekä tanssisarjoja. * nyrkkeilysarjat parantavat koordinaatiota ja kehon hahmotusta, Pilates taas kehittää tasapainoa sekä kehonhallintaa sekä helpot tanssiliikkeet tuovat treeniin hyvää fiilistä.

Piloxing®-tunneille voi tulla milloin tahansa, riippumatta omasta taustasta tai kunnosta saat tehot irti ja todellisen voittajafiiliksen!

Yksi Päivin ja Sinin ohjaamista suosikkitunneista jo vuosia !

Tunti torstaisin klo 17:15-18:00.

Ajalla 11.1-29.2.2024

Sinua liikuttaa ryhmäliikunnan ohjaaja Sini!

 

TERVETULOA MUKAAN HYVÄN FIILIKSEN TUNNEILLEMME JUURI SELLAISENA KUIN OLET !

 

 

 

Seuraa meitä SoMessa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639