Hinnasto

Ajanvaraus puhelimitse puh. 08 311 6680

Voit tiedustella vapaita aikoja puhelimitse soittamalla tai lähettämällä viestin. Mikäli emme vastaa puheluusi, voit jättää viestin vastaajaan ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Hoitola palvelee asiakkaitaan joustavasti ma-pe klo 10-18 ja lauantaisin sopimuksen mukaan.

Ajanvarausten siirrot ja peruutukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan 50%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kosmetologihoitojen hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnasto 1.2.2019 alkaen.

Jokainen ihonhoitokokonaisuus on yksilöllinen sekä ainutlaatuinen. Kasvohoidot toteutetaan sinun ihosi huomioon ottaen ylellisillä ja tehokkailla tuotteilla. Kosmetologisi suosittelee sinulle ja ihollesi sopivan kasvohoidon tai erikoishoidon huomioiden ihosi tämänhetkisen kunnon sekä määrittäen hoidon tarpeet, sinun toiveesi huomioiden.

Phytomer - Merelliset kasvohoidot

Sisältävät merellisen alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen sekä kuona-aineiden poiston, kasvohieronnan, seerumin ja naamion sekä ihollesi sopivan hoitovoiteen.

Phytomer-kasvohoidot 60min / 75€
*Hydra Blue, kosteuskylpy iholle. Tehokas ihoa kosteuttava, ihon janon sammuttava ja rentouttava kasvohoito. Hoidon jälkeen iho on täyteläisempi, rentoutuneempi, miellyttävämmän tuntuinen ja täytetty kosteudella.
*Doucher Marine, ihoa rauhoittava ja vahvistava kasvohoito erityisesti herkälle ja/tai punoittavalle iholle. Pehmentää ihoa ja vahvistaa sen luonnollista puolustusjärjestelmää.
*Citadine, yksilöllinen hoito väsyneelle ja/tai epätasaisen sävyiselle iholle. Hoito palauttaa raikkauden ja terveen hehkun iholle.
*Acnipur, hoidossa yhdistyy syväpuhdistuksen ja puhdistavan naamion tulehduksia vähentävä ja huokosia supistava vaikutus. Täsmähoito epäpuhtaalle/rasvaiselle ja/tai tukkeutuneelle iholle.
*Fresh Up For Men, komeutta huoltava merellinen kasvohoito miehelle. Vaihtoehtoina kosteuttava, rauhoittava tai puhdistava kasvohoito.

Phytomer - erikoiskasvohoito 90min / 105€
Kehoa ja mieltä hemmotteleva kokonaisvaltainen erikoiskasvohoito sisältää merellisen kasvohoidon lisäksi silmänympärysihon hoidon tai ihosi tarpeen mukaan laitehoidon – timanttihoidon tai ihon ultrauksen sekä aistejasi hemmottelevan pitkän rentouttavan hieronnan kasvoille, päänalueelle sekä decolteelle.

De Lux - Silmänympärysihon hoito 60min / 75€
Kosteuttava ja uudistava hoito kirkastaa väsynyttä silmänympärysihoa. Hoidossa käytettävät aktivoivat Phytomer sarjan tuotteet ja hoitomenetelmät tasoittavat ryppyjä ja juonteita, sekä poistavat tummuutta ja turvotusta silmänympärysiholta. Silmänympäryshoito sisältää alkupuhdistuksen, voidemaisen naamion, aktivoivan silmänympäryshieronnan, plasifioituvan erikoisnaamion, käsien hieronnan ja silmänympärysvoiteen. Hoidon yhteydessä myös ripsien kestovärjäys luomaan syvyyttä katseeseen.

Oligoforce Lumiere - erikoiskasvohoito 60min / 95€
Ihoa kirkastava ja juonteita korjaava Anti-age hoito.

Nuoren ihonhoito

Nuoren ihonhoito 60min / 65€
Nuorelle iholle suunniteltu kasvohoitokokonaisuus, joka on täydellinen ensikosketus ihonhoidon maailmaan. Hoito sisältää ihon pehmityksen, ihoanalyysin, kuorinnan, kevyen mekaanisen ihonpuhdistuksen/ultrauksen, kevyen kasvohieronnan, naamion, loppuvoiteen sekä ihonhoidon kotihoito-ohjeistuksen.

Hoidossa käytetään nuorelle iholle sopivia Phytomer sarjan tuotteita.

Ihon erikoishoidot

Herbal Beauty Peel 95€
Tehokas yrttikuorintahoito, joka kuorii tehokkaasti ihosi, ennaltaehkäisten ihon vanhenemista, elävöittäen väsynyttä ihoa sekä poistaen tehokkaasti ihon epäpuhtauksia. Iho on hoidon jälkeen selkeästi kimmoisampi ja elinvoimaisempi. Hoito on kevyempi versio suositusta Herbal Aktiv-yrttisyväkuorinnasta.

Ditelle-kiinteytyshoidot 65€
Nopea ja tehokas hoitokonsepti kasvojen kiinteyttämiseen ja kohottamiseen kotimaisella laitehoidolla. Tuloksena veitsetön kasvojen kohotus koko kasvoille!!
Parhaat tulokset sarjahoitona, sarja toteutetaan 3-5 kerran sarjana.

Sopii erinomaisesti myös kasvohoitojen yhteyteen tehtäväksi!

Caretech Meso- neulaton mesoterapia 115€

Ainoa ja alkuperäinen imeytettävä mesoterapia -menetelmä, jonka täydellisestä tehokkuudesta on tehty lääketieteellinen tutkimus! Todella tehokas kasvohoito ikääntymistä, ihon veltostumista sekä kosteuden puutetta vastaan. Jo yksi kivuton ja tehokas hoitokerta kohentaa yleisilmettä! Paras hoitotulos saadaan sarjahoidolla 3-5x.

Tykkää meistä Facebookissa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Ajanvaraukset puhelimitse: 08 311 6680
Sähköposti: info@uussina.fi