Hinnasto

Kauneushoitolan hinnasto 1.9.2023 alkaen.

Jokainen ihonhoitokokonaisuus on yksilöllinen sekä ainutlaatuinen. Kosmetologimme suosittelee sinulle ja ihollesi sopivan kasvohoidon tai erikoishoidon huomioiden ihosi tämänhetkisen kunnon sekä määrittäen hoidon tarpeet, sinun toiveesi huomioiden. Kaikki kasvohoidot soveltuvat myös miehille, mutta olemme räätälöineet miehille myös oman kasvohoidon. Käytämme hoidoissamme korkeatasoista ammattikosmetiikkaa, hoitolamme ihonhoitosarjat ovat Phytomer sekä Cliniccare.

Voit varata ajan Kauneus & Komeus palveluihin Päivi/ 050 5829612.

Kasvohoidot

 

PHYTOMER kasvohoito – 95€


Kasvohoito sisältää merellisen alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen sekä kasvohieronnan, seerumin ja naamion sekä ihollesi sopivan hoitovoiteen. Hoitotuotteiden valinta sekä hoidon linjaus ihotyypin mukaan, vaihtoehtoina kosteuttava, rauhoittava, puhdistava tai ihoa kirkastava PHYTOMER-kasvohoito. Kasvohoito sisältää myös  kulmien siistimisen. Kasvohoito sopii myös miehille.

PHYTOMER erikoiskasvohoito – 115€


Omaa aikaa sekä rentoutumista! Kehoa ja mieltä hemmotteleva kokonaisvaltainen erikoiskasvohoito sisältää merellisen kasvohoidon lisäksi ihosi tarpeen mukaisen laitehoidon sekä aistejasi hemmottelevan pitkän rentouttavan hieronnan. Kasvohoito sisältää myös kulmien siistimisen.

CLINICCARE  kasvohoito – 95€

Tehokkaasti kosteuttava sekä rentouttava kasvohoito, joka ei sisällä laitehoitoja. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkemmille. Sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan,kasvojen, pään ja decolteen hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet. Kasvohoito sisältää myös kulmien siistimisen.

CLINICCARE erikoiskasvohoito - 115€

Täydellinen kasvohoito, joka tasoittaa, uudistaa ja kirjastaa ihoa. Kasvohoito sisältää perushoidon lisäksi laitehoidon, ihon timanttihionnan tai ultraääni-puhdistuksen ihon tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää myös kulmien siistimisen.

CLINICCARE karboksiterapia -kasvohoito – 115€


Karboksiterapia on kliinisesti todistettu tehokas menetelmä ihon nuorentamiseen. Ihon happipitoisuus vähenee iän karttuessa ja kudos menettää kimmoisuuttaan ja joustavuuttaan. Selviä tuloksia on nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Karboksiterapia lisää ihon verenkiertoa ja stimuloi kollageenin tuotantoa ihossa. Antaa hoitovasteen aknearpiin, tummiin silmänalusiin sekä juonteisiin. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, karboksinaamion sekä hoitovoiteet. Lisäksi naamion vaikutuksen aikana decolteen sekä hartioiden rentouttavan hieronnan.

Nuoren ihonhoito (alle 18v.) – 85€


Nuorelle iholle suunniteltu kasvohoitokokonaisuus, joka on täydellinen ensikosketus ihonhoidon maailmaan. Hoito sisältää ihon pehmityksen, ihoanalyysin, kuorinnan, kevyen mekaanisen ihonpuhdistuksen/ultrauksen, kevyen kasvohieronnan, naamion, loppuvoiteen sekä ihonhoidon kotihoito- ohjeistuksen. Hoidossa käytetään nuorelle iholle sopivia Phytomer sarjan tuotteita.

FRESH UP  kasvohoito For Men – 115€


Räätälöity komeutta huoltava ihotyypin mukainen kasvohoito miehen iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, ihon kuorinnan sekä ihon tarpeen mukaisen laitehoidon,  kasvojen, pään sekä hartioiden rentouttavan hieronnan, kasvonaamion sekä hoitovoiteet. Myös kulmien siistiminen.

CLINICCARE Tuhkimohoito – 100€

Kaunistava ja ihoa heleyttävä pikahoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, AHA-EGF Skin Booster kemiallisen kuorinnan, sekä rentouttavan decolteen ja hartioiden hieronnan ja hoitovoiteet.

 

Rentouttavat hierontakäsittelyt

 

Rentouttava kasvohieronta – 65€

Rentouttava ja energisoiva ihana hoitokokonaisuus kun haluat itsellesi hemmottelua. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen sekä pitkän rentouttavan hieronnan, tehoseerumin ja loppuvoiteen. (Ei sisällä kasvohoitoa.)

Stressiniskan hieronta – 55€

Stressiniskan hieronta on niska-hartiaseudun tehokäsittely- todellinen `täsmähoito jännittyneelle niska-hartiaseudulle. Hieronta perustuu klassisen hieronnan sekä paineluhieronnan yhteisvaikutukseen. Tässä hoidossa käsitellään napakoin ottein kallonpohja, pää, kasvot sekä niskan- ja hartiaseudun lihakset, hieronnan kesto 30 min.

 

Kiinteytyshoidot

 

Ditelle-kiinteytyshoidot – 65€

Nopea ja tehokas hoitokonsepti kasvojen kiinteyttämiseen ja kohottamiseen kotimaisella laitehoidolla. Tuloksena veitsetön kasvojen kohotus koko kasvoille! Parhaat tulokset sarjahoitona, sarja toteutetaan 3-5 kerran sarjana. Sarjahoito 6 krt yht. 350€

 

Laitehoidot ja lisäpalvelut

 

*Tee kasvohoidosta mieleisesi, valitse lisäpalvelu peruskasvohoidon yhteyteen.
*Mikäli olet epävarma mikä kasvohoito sinun tulee varata voit soittaa meille ja kysyä kosmetologimme ohjeistusta. Autamme mielellämme!

Ultraääni
Ultraääni on jo vuosikymmeniä ollut monen kosmetologin luotettavin laitehoito. Ultraäänellä voidaan vaikuttaa ihoon usealla tavalla. Sillä voidaan kuoria ja syväpuhdistaa ihoa kivuttomasti sekä imeyttää ihoon hoitotuotteita värähtelyn avulla. Ultraääni-ihonpuhdistus on kasvohoitona hellävarainen, kivuton ja tehokas. Hellävaraisuutensa vuoksi se voidaan tehdä myös iholle, jossa on erityisiä herkkyyksiä kuten couperoosa tai taipumusta ruusufinniin. Ultraäänihoito sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Ihonpuhdistuksena ultraääni on ihanteellinen erityisesti niille, jotka eivät voi sietää mekaanista ihonpuhdistusta.

Timanttihionta
Timanttihionta on ihon mekaanista kuorintaa timanttipäisen laitteen avulla. Hoito on pehmeä ja kivuton tapa päästä eroon kuolleista ihosoluista sekä aktivoida ihon uusiutumista. Hoito silottaa juonteita ja arpia, vähentää pigmenttivirheitä sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tämä taas saa ihon napakoitumaan. Timantti toimiikin hyvänä Anti-age hoitona. Timanttihionta sopii erinomaisesti niille, joiden ihon on herkkä kemikaaleille. Hoito on täysin mekaaninen eikä siinä käytetä kovia kemikaaleja.

LED valoterapia
Led-valohoito vähentää ihon tulehduksia, kuten aknea ja ruusufinniä, arpia, juonteita, ihon punoitusta ja kuivuutta. Se myös vaalentaa pigmenttimuutoksia ja tummia silmänalusia. Valohoidon viileät värisävyt, kuten sininen, vihreä ja turkoosi, hoitavat ihon tulehdustiloja. Led- valohoidolla tehostetaan kasvohoidossa käytettävien tehoaineiden imeytymistä.

LED valoterapia kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna – 30 €
Stressiniskan hieronta kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna – 50 €

Ripsien ja kulmien värjäys kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna – 30€
Ripset tai kulmat kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna – 25€

Seuraa meitä SoMessa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639