Hinnasto

Ajanvaraus puhelimitse puh. 08 311 6680

Voit tiedustella vapaita aikoja puhelimitse soittamalla tai lähettämällä viestin. Mikäli emme vastaa puheluusi, voit jättää viestin vastaajaan ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Hoitola palvelee asiakkaitaan joustavasti ma-pe klo 10-18 ja lauantaisin sopimuksen mukaan.

Ajanvarausten siirrot ja peruutukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan 50%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Haluamme pitää huolta asiakkaistamme ja toimimme THL: ohjeita noudattaen ja tilannetta seuraten. Hoitola palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti ajanvarauksella, voit perua tai siirtää varaamasi hoitoajan matalalla kynnyksellä – flunssaisena ei pidä tulla hoitoon! Pidetään yhdessä huolta terveydestämme!

Tästä näet kauneushoitolan voimassa olevan hinnaston.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Hinnasto 1.1.2021 alkaen.

Jokainen ihonhoitokokonaisuus on yksilöllinen sekä ainutlaatuinen. Kasvohoidot toteutetaan ylellisillä ja tehokkailla tuotteilla huomioiden juuri  sinun ihosi. Ammattitaitoinen kosmetologimme suosittelee sinulle ja ihollesi sopivan kasvohoidon tai erikoishoidon huomioiden ihosi tämänhetkisen kunnon sekä määrittäen hoidon tarpeet, sinun toiveesi huomioiden.

PHYTOMER KASVOHOITO      85€

Kasvohoito sisältää merellisen alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen sekä kasvohieronnan, seerumin ja naamion sekä ihollesi sopivan hoitovoiteen.

Hoitotuotteiden valinta sekä hoidon linjaus ihotyypin mukaan, vaihtoehtoina kosteuttava, rauhoittava, puhdistava tai ihoa kirkastava PHYTOMER-kasvohoito.

PHYTOMER – ERIKOISKASVOHOITO 110€

Kehoa ja mieltä hemmotteleva kokonaisvaltainen erikoiskasvohoito sisältää merellisen kasvohoidon lisäksi silmänympärysihon hoidon tai ihosi tarpeen mukaisen laitehoidon sekä aistejasi hemmottelevan pitkän rentouttavan hieronnan.

BEAUTY FLASH TUHKIMOHOITO Todellinen Skin Booster-hoito! 75€

Erinomainen pikahoito vaikka ennen juhlia kaunistamaan ihoa - saat välittömästi heleän ja hehkuvan, täydellisesti kosteutetun ihon. Hoito sopii erityisesti ihon nuorentamiseen ja kiinteyttämiseen, mutta myös aknen hoitoon ja sen ennaltaehkäisyyn. Hoidon jälkeen iho on heleä, kiinteämpi ja näyttää nuorelta. - Hoidossa käytettävät Tuhkimotipat sisältävät viittä eri AHAhappoa, antioksidantteja sekä ihon kasvutekijöitä sisältäviä tehoaineita! 

 NUOREN IHONHOITO (alle 18v.)  70€

Nuorelle iholle suunniteltu kasvohoitokokonaisuus, joka on täydellinen ensikosketus ihonhoidon maailmaan. Hoito sisältää ihon pehmityksen, ihoanalyysin, kuorinnan, kevyen mekaanisen ihonpuhdistuksen/ultrauksen, kevyen kasvohieronnan, naamion, loppuvoiteen sekä ihonhoidon kotihoito-ohjeistuksen. 

Hoidossa käytetään nuorelle iholle sopivia Phytomer sarjan tuotteita.

MIESTEN HOIDOT – TERVETULOA MIESTEN MAAILMAAN

KASVOHOITO FRESH UP FOR MEN  85€  

Räätälöity komeutta huoltava ihotyypin mukainen merellinen erikoiskasvohoito miehen iholle. Vaihtoehtoina kosteuttava, rauhoittava tai puhdistava kasvohoito.

IHON TIMANTTIHIONTA + RENTOUTTAVA HIERONTA 115 €  

Timanttihionta on uudistava, ihoa puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoidon täydentää rentouttava mutta tehokas pään ja niskahartiaseudun hieronta.

ANTI-AGE KASVOHOITO  75€ 

Ihoa kirkastava ja juonteita korjaava Anti-age hoito miehen iholle.

SELÄNPUHDISTUS  85€ 

Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys/lämpöpakkaus, mekaaninen puhdistus, hoitovoide. Laitelisä +20€

MUUT HOIDOT

DE LUX- SILMÄNYMPÄRYSIHONHOITO 80€ 

Kosteuttava ja uudistava hoito kirkastaa väsynyttä silmänympärysihoa. Hoidossa käytettävät Phytomer sarjan tuotteet ja hoitomenetelmät tasoittavat ryppyjä ja juonteita, sekä poistavat tummuutta ja turvotusta silmänympärysiholta. Silmänympäryshoito sisältää alkupuhdistuksen, voidemaisen naamion, aktivoivan silmänympäryshieronnan, plasifioituvan erikoisnaamion, käsien hieronnan ja silmänympärysvoiteen. Hoidon yhteydessä myös ripsien kestovärjäys luomaan syvyyttä katseeseen.

STRESSINISKAN HIERONTA 30 min / 45 € 

Kasvohoidon tai jalkahoidon yhteydessä.

Stressiniskan hieronta on niska-hartiaseudun tehokäsittely- todellinen `täsmähoito jännittyneelle niska-hartiaseudulle. Hieronta perustuu klassisen hieronnan sekä paineluhieronnan yhteisvaikutukseen. Tässä hoidossa käsitellään napakoin ottein kallonpohja, pää, kasvot sekä tension neck -alue: niskan ja hartiaseudun lihakset.

KIINTEYTYSHOIDOT

DITELLE- KIINTEYTYSHOIDOT 70€

Nopea ja tehokas hoitokonsepti kasvojen kiinteyttämiseen ja kohottamiseen kotimaisella laitehoidolla. Tuloksena veitsetön kasvojen kohotus koko kasvoille!!
Parhaat tulokset sarjahoitona, sarja toteutetaan 3-5 kerran sarjana.

Sopii erinomaisesti myös kasvohoitojen yhteyteen tehtäväksi!

CARETECH MESO- NEULATON MESOTERAPIA 120€

Ainoa ja alkuperäinen imeytettävä mesoterapia -menetelmä, jonka täydellisestä tehokkuudesta on tehty lääketieteellinen tutkimus! Todella tehokas kasvohoito ikääntymistä, ihon veltostumista sekä kosteuden puutetta vastaan. Jo yksi kivuton ja tehokas hoitokerta kohentaa yleisilmettä! Paras hoitotulos saadaan sarjahoidolla 3-5x.

MIKRONEULAUS - Uutta hehkua ihollesi mikroneulauksella!  180€  

Mikroneulaus korjaa ja uudistaa ihoa tehden ihon pinnasta kirkkaamman ja tasaisemman. Mikroneulaus vähentää syviä ryppyjä, madaltaa juonteita ja lisää ihon kimmoisuutta korjaten veltostunutta ihoa. Mikroneulaus myös vaalentaa pigmenttiläiskiä ja korjaa sekä tasoittaa arpia- palauttaa iholle nuorekkaan hehkun!

Sarjahoito 4-6x  -15%  normaalihinnasta.

Seuraa meitä SoMessa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Kosmetologi Mia 08 311 6680
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639