Hinnasto

Kauneushoitolan hinnasto 1.2.2024 alkaen.

Jokainen ihonhoitokokonaisuus on yksilöllinen sekä ainutlaatuinen. Kosmetologimme suosittelee sinulle ja ihollesi sopivan kasvohoidon ja kasvohoidossa käytettävät tuotteet ihosi tämänhetkisen kunnon sekä hoidon tarpeet määrittäen ja sinun toiveesi huomioiden. Kaikki kasvohoidot soveltuvat sekä naisille että miehille.

Uus`Sinän kasvohoitoihin kuuluu kulmien kevyt siistiminen, tarvittaessa laitehoito sekä kasvojen/kaulan/pään- ja niskahartiaseudun hieronta. Kasvohoidossa käytettävä seerumi imeytetään käsin hieroen tai ultralla imeyttäen ja siten seerumin vaikutusta tehostaen. Erikoiskasvohoidossa niskahartiaseudun hieronnan osuus on pidempi kuin peruskasvohoidossa, asiakas voi pyytää myös käsien hieronnan päähieronnan sijasta halutessaan.

** Käytämme hoidoissamme korkeatasoista ammattikosmetiikkaa, hoitolamme ihonhoitosarjat ovat Phytomer sekä Cliniccare.

Voit varata ajan Kauneus & Komeus palveluihin Päiville  050 5829612

 

Kasvohoidot

 

KLASSINEN KASVOHOITO  – 95€

Kasvohoidolla hyvää oloa sekä rentoutumista!

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen, ihon kuorinnan ja/tai mahdollisen laitehoidon ja hieronnan sekä ihollesi sopivan naamion ja ihollesi hoitovoiteet. Hoitotuotteiden valinta sekä hoidon linjaus ihotyypin mukaan.

Hoitoaika 75 min.

 

ERIKOISKASVOHOITO – 115€

Ihana kasvohoito upealla hieronnalla, omaa aikaa sekä rentoutumista!

Kehoa ja mieltä hemmotteleva kokonaisvaltainen erikoiskasvohoito sisältää peruskasvohoidon lisäksi silmänympärysihon hoidon sekä aistejasi hemmottelevan pitkän rentouttavan hieronnan.

Hoitoaika 90 min.

 

CLINICCARE karboksiterapia -kasvohoito – 115€


Karboksiterapia on kliinisesti todistettu tehokas menetelmä ihon nuorentamiseen. Ihon happipitoisuus vähenee iän karttuessa ja kudos menettää kimmoisuuttaan ja joustavuuttaan. Selviä tuloksia on nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Karboksiterapia lisää ihon verenkiertoa ja stimuloi kollageenin tuotantoa ihossa. Antaa hoitovasteen aknearpiin, tummiin silmänalusiin sekä juonteisiin. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, karboksinaamion sekä hoitovoiteet. Lisäksi naamion vaikutuksen aikana decolteen sekä hartioiden rentouttavan hieronnan.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille kaikkina vuodenaikoina. Tuloksen saavuttamiseen suosittelemme ottamaan sarjahoitona 6 kertaa /viikon välein.

 

Nuoren ihonhoito (alle 18v.) – 85€


Nuorelle iholle suunniteltu kasvohoitokokonaisuus, joka on täydellinen ensikosketus ihonhoidon maailmaan. Hoito sisältää ihon pehmityksen, ihoanalyysin, kuorinnan, kevyen mekaanisen ihonpuhdistuksen/ultrauksen, kevyen kasvohieronnan, naamion, loppuvoiteen sekä ihonhoidon kotihoito- ohjeistuksen. Hoidossa käytetään nuorelle iholle sopivia Phytomer sarjan tuotteita.

CLINICCARE- tuhkimohoito – 100€

Kaunistava ja ihoa heleyttävä pikahoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, AHA-EGF Skin Booster kemiallisen kuorinnan, sekä rentouttavan decolteen ja hartioiden hieronnan ja hoitovoiteet.

 

Rentouttavat hierontakäsittelyt

 

Rentouttava kasvohieronta – 65€

Rentouttava ja energisoiva ihana hoitokokonaisuus kun haluat itsellesi hemmottelua. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen sekä pitkän rentouttavan hieronnan, tehoseerumin ja loppuvoiteen. (Ei sisällä kasvohoitoa.)

Stressiniskan hieronta – 55€

Stressiniskan hieronta on niska-hartiaseudun tehokäsittely- todellinen `täsmähoito jännittyneelle niska-hartiaseudulle. Hieronta perustuu klassisen hieronnan sekä paineluhieronnan yhteisvaikutukseen. Tässä hoidossa käsitellään napakoin ottein kallonpohja, pää, kasvot sekä niskan- ja hartiaseudun lihakset, hieronnan kesto 30 min.

 

Kiinteytyshoidot

 

Ditelle-kiinteytyshoidot – 65€

Nopea ja tehokas hoitokonsepti kasvojen kiinteyttämiseen ja kohottamiseen kotimaisella laitehoidolla. Tuloksena veitsetön kasvojen kohotus koko kasvoille! Parhaat tulokset sarjahoitona, sarja toteutetaan 3-5 kerran sarjana. Sarjahoito 6 krt yht. 350€

 

Laitehoidot ja lisäpalvelut

 

Ultraääni
Ultraääni on jo vuosikymmeniä ollut monen kosmetologin luotettavin laitehoito. Ultraäänellä voidaan vaikuttaa ihoon usealla tavalla. Sillä voidaan kuoria ja syväpuhdistaa ihoa kivuttomasti sekä imeyttää ihoon hoitotuotteita värähtelyn avulla. Ultraääni-ihonpuhdistus on kasvohoitona hellävarainen, kivuton ja tehokas. Hellävaraisuutensa vuoksi se voidaan tehdä myös iholle, jossa on erityisiä herkkyyksiä kuten couperoosa tai taipumusta ruusufinniin. Ultraäänihoito sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Ihonpuhdistuksena ultraääni on ihanteellinen erityisesti niille, jotka eivät voi sietää mekaanista ihonpuhdistusta.

Timanttihionta
Timanttihionta on ihon mekaanista kuorintaa timanttipäisen laitteen avulla. Hoito on pehmeä ja kivuton tapa päästä eroon kuolleista ihosoluista sekä aktivoida ihon uusiutumista. Hoito silottaa juonteita ja arpia, vähentää pigmenttivirheitä sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tämä taas saa ihon napakoitumaan. Timantti toimiikin hyvänä Anti-age hoitona. Timanttihionta sopii erinomaisesti niille, joiden ihon on herkkä kemikaaleille. Hoito on täysin mekaaninen eikä siinä käytetä kovia kemikaaleja.

LED valoterapia
Led-valohoito vähentää ihon tulehduksia, kuten aknea ja ruusufinniä, arpia, juonteita, ihon punoitusta ja kuivuutta. Se myös vaalentaa pigmenttimuutoksia ja tummia silmänalusia. Valohoidon viileät värisävyt, kuten sininen, vihreä ja turkoosi, hoitavat ihon tulehdustiloja. Led- valohoidolla tehostetaan kasvohoidossa käytettävien tehoaineiden imeytymistä.

LED valoterapia kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna – 30 €

Ripsien ja kulmien värjäys kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna – 35€
Ripset tai kulmat kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna – 25€

** Mikäli olet epävarma mikä kasvohoito sinun tulee varata voit soittaa meille ja kysyä kosmetologimme ohjeistusta. Autamme mielellämme!

Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639