Hinnasto

Kauneushoitolan hinnasto 1.2.2023 alkaen.

Jokainen ihonhoitokokonaisuus on yksilöllinen sekä ainutlaatuinen. Kasvohoidot toteutetaan ylellisillä ja tehokkailla tuotteilla huomioiden juuri sinun ihosi. Ammattitaitoinen kosmetologimme suosittelee sinulle ja ihollesi sopivan kasvohoidon tai erikoishoidon huomioiden ihosi tämänhetkisen kunnon sekä määrittäen hoidon tarpeet, sinun toiveesi huomioiden.

 

Kasvohoidot

 

PHYTOMER kasvohoito – 90€
Kasvohoito sisältää merellisen alkupuhdistuksen, syväpuhdistuksen sekä kasvohieronnan, seerumin ja naamion sekä ihollesi sopivan hoitovoiteen. Hoitotuotteiden valinta sekä hoidon linjaus ihotyypin mukaan, vaihtoehtoina kosteuttava, rauhoittava, puhdistava tai ihoa kirkastava PHYTOMER-kasvohoito.

PHYTOMER erikoiskasvohoito – 115€
Omaa aikaa sekä rentoutumista! Kehoa ja mieltä hemmotteleva kokonaisvaltainen erikoiskasvohoito sisältää merellisen kasvohoidon lisäksi ihosi tarpeen mukaisen laitehoidon sekä aistejasi hemmottelevan pitkän rentouttavan hieronnan.

Cliniccare kasvohoito – alk. 90€
Kasvohoitosarjassa on kolme tuotelinjaa, joista löytyy jokaiselle sopiva hoitokokonaisuus. Sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, hieronnan ja naamion.

PURE – syväpuhdistava hoito – 90 €
Rauhoittaa tulehtunutta ihoa ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista.
GLOW – kirkastava hoito – 100 €
Rauhoittava kasvohoito punottavalle ja ärtyneelle iholle.
REFRESH – kiinteyttävä hoito – 100€
Kiinteyttää ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä tehokkaasti.

Cliniccare karboksiterapia -kasvohoito – 115€
Karboksiterapia on kliinisesti todistettu tehokas menetelmä ihon nuorentamiseen. Ihon happipitoisuus vähenee iän karttuessa ja kudos menettää kimmoisuuttaan ja joustavuuttaan. Selviä tuloksia on nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Karboksiterapia lisää ihon verenkiertoa ja stimuloi kollageenin tuotantoa ihossa. Antaa hoitovasteen aknearpiin, tummiin silmänalusiin sekä juonteisiin.

Nuoren ihonhoito (alle 18v.) – 75€
Nuorelle iholle suunniteltu kasvohoitokokonaisuus, joka on täydellinen ensikosketus ihonhoidon maailmaan. Hoito sisältää ihon pehmityksen, ihoanalyysin, kuorinnan, kevyen mekaanisen ihonpuhdistuksen/ultrauksen, kevyen kasvohieronnan, naamion, loppuvoiteen sekä ihonhoidon kotihoito- ohjeistuksen. Hoidossa käytetään nuorelle iholle sopivia Phytomer sarjan tuotteita.

Fresh Up -kasvohoito For Men – 90€
Räätälöity komeutta huoltava ihotyypin mukainen merellinen erikoiskasvohoito miehen iholle. Vaihtoehtoina kosteuttava, rauhoittava tai puhdistava kasvohoito.

Ihon timanttihionta & rentouttava hieronta – 120€
Timanttihionta on uudistava, ihoa puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoidon täydentää rentouttava mutta tehokas pään ja niskahartiaseudun hieronta.

 

Rentouttavat hierontakäsittelyt

 

Rentouttava kasvohieronta – 60€

Rentouttava ja energisoiva ihana hoitokokonaisuus kun haluat itsellesi hemmottelua. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen sekä pitkän rentouttavan hieronnan, tehoseerumin ja loppuvoiteen. (Ei sisällä kasvohoitoa.)

Stressiniskan hieronta – 50€

Stressiniskan hieronta on niska-hartiaseudun tehokäsittely- todellinen `täsmähoito jännittyneelle niska-hartiaseudulle. Hieronta perustuu klassisen hieronnan sekä paineluhieronnan yhteisvaikutukseen. Tässä hoidossa käsitellään napakoin ottein kallonpohja, pää, kasvot sekä niskan- ja hartiaseudun lihakset, hieronnan kesto 30 min.

 

Kiinteytyshoidot

 

Neulaton mesoterapia – 130€

Ainoa ja alkuperäinen imeytettävä mesoterapia -menetelmä, jonka täydellisestä tehokkuudesta on tehty lääketieteellinen tutkimus! Todella tehokas kasvohoito ikääntymistä, ihon veltostumista sekä kosteuden puutetta vastaan. Jo yksi kivuton ja tehokas hoitokerta kohentaa yleisilmettä! Paras hoitotulos saadaan sarjahoidolla 3-5x.

Mikroneulaus – 180€

Mikroneulaus korjaa ja uudistaa ihoa tehden ihon pinnasta kirkkaamman ja tasaisemman. Mikroneulaus vähentää syviä ryppyjä, madaltaa juonteita ja lisää ihon kimmoisuutta korjaten veltostunutta ihoa. Mikroneulaus myös vaalentaa pigmenttiläiskiä ja korjaa sekä tasoittaa arpia- palauttaa iholle nuorekkaan hehkun! Sarjahoito 3-6x -15% normaalihinnasta.

Ditelle-kiinteytyshoidot – 65€

Nopea ja tehokas hoitokonsepti kasvojen kiinteyttämiseen ja kohottamiseen kotimaisella laitehoidolla. Tuloksena veitsetön kasvojen kohotus koko kasvoille! Parhaat tulokset sarjahoitona, sarja toteutetaan 3-5 kerran sarjana. Sarjahoito 6 krt yht. 350€

 

Laitehoidot ja lisäpalvelut

 

*Tee kasvohoidosta mieleisesi, valitse lisäpalvelu peruskasvohoidon yhteyteen.
*Mikäli olet epävarma mikä kasvohoito sinun tulee varata voit soittaa meille ja kysyä kosmetologimme ohjeistusta. Autamme mielellämme!

Ultraääni
Ultraääni on jo vuosikymmeniä ollut monen kosmetologin luotettavin laitehoito. Ultraäänellä voidaan vaikuttaa ihoon usealla tavalla. Sillä voidaan kuoria ja syväpuhdistaa ihoa kivuttomasti sekä imeyttää ihoon hoitotuotteita värähtelyn avulla. Ultraääni-ihonpuhdistus on kasvohoitona hellävarainen, kivuton ja tehokas. Hellävaraisuutensa vuoksi se voidaan tehdä myös iholle, jossa on erityisiä herkkyyksiä kuten couperoosa tai taipumusta ruusufinniin. Ultraäänihoito sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Ihonpuhdistuksena ultraääni on ihanteellinen erityisesti niille, jotka eivät voi sietää mekaanista ihonpuhdistusta.

Timanttihionta
Timanttihionta on ihon mekaanista kuorintaa timanttipäisen laitteen avulla. Hoito on pehmeä ja kivuton tapa päästä eroon kuolleista ihosoluista sekä aktivoida ihon uusiutumista. Hoito silottaa juonteita ja arpia, vähentää pigmenttivirheitä sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tämä taas saa ihon napakoitumaan. Timantti toimiikin hyvänä Anti-age hoitona. Timanttihionta sopii erinomaisesti niille, joiden ihon on herkkä kemikaaleille. Hoito on täysin mekaaninen eikä siinä käytetä kovia kemikaaleja.

Led-valohoitomaski
Led-valohoito vähentää ihon tulehduksia, kuten aknea ja ruusufinniä, arpia, juonteita, ihon punoitusta ja kuivuutta. Se myös vaalentaa pigmenttimuutoksia ja tummia silmänalusia. Valohoidon viileät värisävyt, kuten sininen, vihreä ja turkoosi, hoitavat ihon tulehdustiloja. Led- naamiolla tehostetaan kasvohoidossa käytettävien tehoaineiden imeytymistä.

Laitehoidot kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna – 15€
Stressiniskan hieronta kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna – 40€

Käsien pikakaunistus kasvohoidon yhteydessä – 30€
Hoito sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä vaihtoehtoisesti hieronnan tai läpinäkyvän lakkauksen.

Ripsien ja kulmien värjäys kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna – 30€
Ripset tai kulmat kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna – 25€

Seuraa meitä SoMessa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Kosmetologi Mia 044 970 3064
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639