Ajanvaraus

Ajanvarauskalenterista löytyy tällä hetkellä vain pienryhmien ajanvaraustoiminto.

Mikäli haluat varata ajan fysioterapiaan, hierontaan tai kosmetologipalveluihin, soitathan suoraan asiantuntijallemme, numerot löytyvät alta!

Voit varata paikan pienryhmäliikuntatunnille seuraavasti:

1. Aloita tästä ja valitse ”osallistu ryhmätilaisuuteen”.

2. Valitse vapaa aika haluamallesi pienryhmätunnille, klikkaamalla ko.tuntia.

3. lisää varauksen tiedot/omat tietosi ja lisää tarvittaessa muistiinpano sarakkeeseen lisätietoja. ps. muista klikata myös , ”asiakas hyväksyy ehdot ja henkilötietojen käsittelyn”.

4. Tallenna.

5. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen varauksestasi, tätä kautta voit tarvittaessa myös perua varauksesi.

Pienryhmätuntien infoa!

* Pienryhmäharjoitteluun osallistuminen on aina osallistujan omalla vastuulla ja osallistujat vastaavat itse omasta tapaturmavakuutuksestaan!

* Pienryhmäliikuntatunneille/viikkotunneille on rajoitettu määrä paikkoja, jotta harjoittelu olisi mahdollisimman sujuvaa sekä turvallista, joten varaahan paikkasi ko.tunnille/ryhmään ajoissa.

(Tiiviskurssien osalta ilmoittautumiskäytäntö sekä korvauskäytäntö vaihtelee kurssin sisällöstä riippuen.)

* Mikäli haluamasi tunti on jo täynnä, näkyy se ajanvarauskalenterissa harmaana. Halutessasi voit ilmoittautua jonotuslistalle, mikäli paikkoja vapautuu, saat automaattisesti viestin s.postiisi asiasta.

* Mikäli et pääse osallistumaan tunnille, tunti tulisi perua mielellään edellisenä iltana klo 21.00 mennessä, iltapäivätuntien osalta peruutukset 4h ennen ryhmän alkamista.

* Mikäli tunnille ei ole varauksia tai varauksia on alle kolme, voidaan ko,tunti perua. Perutusta tunnista saat tiedon aina erikseen.

* Mikäli et pääse osallistumaan ilmoittautumaasi ryhmään, voit korvata poissaoloja myös liikuntalukkarin muilla vapailla tunneilla. Olethan yhteydessä ohjaajaan tarvittaessa.

* Varaa tunnille mukaan joustava liikuntavaatetus, juomapullo sekä pieni pyyhe. Jumppakenkiä ei tarvita vaan jumppailemme sukkasillaan.

Tervetuloa mukaan!

Fysioterapia ja hierontapalvelut, kosmetologipalvelut sekä liikuttavat ja kuntouttavat pienryhmät – Päivi puh. 050-5829612

Fysioterapiapalvelut, liikuttavat ja kuntouttavat pienryhmät – Johanna puh. 044-2439639

Hierontapalvelut – Saku puh. 044-9998374

Voit tiedustella vapaita aikoja puhelimitse soittamalla tai lähettämällä viestin. Mikäli emme vastaa puheluusi, voit jättää viestin vastaajaan ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Hoitola palvelee asiakkaitaan joustavasti ma-pe klo 10-18 ja lauantaisin sopimuksen mukaan.

Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639