Henkilökunta

Ajanvaraus puhelimitse puh. 08 311 6680

Voit tiedustella vapaita aikoja puhelimitse soittamalla tai lähettämällä viestin. Mikäli emme vastaa puheluusi, voit jättää viestin vastaajaan ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Hoitola palvelee asiakkaitaan joustavasti ma-pe klo 10-18 ja lauantaisin sopimuksen mukaan.

Ajanvarausten siirrot ja peruutukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan 50%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

PÄIVI PONNIKAS

Yritykseni Oulun Uus'Sinän toiminnan lähtökohtana on ollut aina laadukas, luotettava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu sekä ihmisen kokonaisvaltainen huomiointi. Olen ammatiltani koulutettu hieroja, kosmetologi sekä fysioterapeutti.

Työskentelen tällä hetkellä pääsääntöisesti fysioterapeuttina, vahvuuteni on tuki-ja liikuntaelin ongelmien hoito ja ennaltaehkäisy (mm. manuaaliset tekniikat sekä neurologinen kuntoutus). Terapiantyön ohella ohjaan erilaisia liikuntaryhmiä kuten Pilates, Bailamama sekä Piloxin tunteja.

MIA SEPPÄLÄ

Olen rennon otteen omaava pitkänlinjan kauneusalan ammattilainen. Olen valmistunut kosmetologiksi 2002 ja palvelen asiakkaita täydellä sydämellä aina asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Erityisosaamiseni kosmetologina ovat ihon perushoitojen lisäksi erilaiset ihon kiinteytyshoidot- , laitehoidot ja käsittelyt. Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini!

PAULIINA YLITALO

Olen pirteä ja sydämellinen kosmetologi, opiskelen sairaanhoitajaksi.

Asiakas on minulle tärkeä, pyrin tekemään työni asiakaslähtöisesti huomioiden asiakkaan aina kokonaisvaltaisesti. Sokeroinnit sekä erilaiset rentouttavat hierontahoidot ovat minun erityisosaamistani.

MARIKA VÄNTTILÄ

Olen koulutukseltani kosmetologi ja opiskelen lähihoitajaksi.

Olen työskennellyt Uus’Sinässä vuodesta 2005 ja erityisosaamistani ovat vartalon sokeroinnit sekä ripsien pidennykset. Hyvä asiakaspalvelu ja huolellinen työ ovat minulle tärkeitä.

MINNA SAUKKO

Minna on pitkän linjan Fysioterapeutti, joka työskentelee uudessa Kellon toimipisteessä, Nikintie 1.

Minnan työskentelytapa on luotettavan asiakaslähtöistä ja laadukasta. Erkoisalana McKenzie-terapia sekä kinesioteippaus.

Ajanvaraus 044-2834315

SAKU KYLLÖNEN

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Oulun aikuiskoulutuskeskuksen hierojaklinikalta kesäkuussa 2011, josta lähtien olen toiminut hierojayrittäjänä. Klassisen hieronnan lisäksi hoidan myös liikunta- ja urheiluvammoja, jotka ovat tulleet tutuiksi myös itselleni mm. pesäpallo- ja jääkiekkotaustani myötä. Teen myös purentalihashierontaa.

Lisätietoa palveluistani sekä hinnaston löydät nettisivuiltani osoitteesta http:/hierojasaku.nettisivu.org. Varaa aika Sakulle numerosta 044 999 8374.

Tykkää meistä Facebookissa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Ajanvaraukset puhelimitse: 08 311 6680
Sähköposti: info@uussina.fi