Henkilökunta

Ajanvaraus puhelimitse puh. 08 311 6680

Voit tiedustella vapaita aikoja puhelimitse soittamalla tai lähettämällä viestin. Mikäli emme vastaa puheluusi, voit jättää viestin vastaajaan ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Hoitola palvelee asiakkaitaan joustavasti ma-pe klo 10-18 ja lauantaisin sopimuksen mukaan.

Ajanvarausten siirrot ja peruutukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä ajasta veloitetaan 50%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Haluamme pitää huolta asiakkaistamme ja toimimme THL: ohjeita noudattaen ja tilannetta seuraten. Hoitola palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti ajanvarauksella, voit perua tai siirtää varaamasi hoitoajan matalalla kynnyksellä – flunssaisena ei pidä tulla hoitoon! Pidetään yhdessä huolta terveydestämme!

PÄIVI PONNIKAS 050 582 9612

Yritykseni Oulun Uus'Sinän toiminnan lähtökohtana on ollut aina laadukas, luotettava ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu sekä ihmisen kokonaisvaltainen huomiointi. Olen ammatiltani koulutettu hieroja, kosmetologi sekä fysioterapeutti.

Työskentelen tällä hetkellä pääsääntöisesti fysioterapeuttina, vahvuuteni on tuki-ja liikuntaelin ongelmien hoito ja ennaltaehkäisy (mm. manuaaliset tekniikat sekä neurologinen kuntoutus). Terapiantyön ohella ohjaan erilaisia liikuntaryhmiä kuten Pilates, FachiaMethod sekä Piloxin tunteja.

MIA SEPPÄLÄ 08 311 6680

Olen rennon otteen omaava pitkänlinjan kauneusalan ammattilainen. Olen valmistunut kosmetologiksi 2002 ja palvelen asiakkaita täydellä sydämellä aina asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Erityisosaamiseni kosmetologina ovat ihon perushoitojen lisäksi erilaiset ihon kiinteytyshoidot- , laitehoidot ja käsittelyt. Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini!

JOHANNA SÄKKINEN 044 243 9639

Olen kuunteleva, kannustava ja vuorovaikutteinen fysioterapeutti. Olen pitkään ohjannut eri liikuntamuotoja, ja tanssi on lähellä sydäntäni. Käytän asiakkaiden kanssa mm. kehoa avaavia ja vahvistavia Spiraalistabilaatio- ja FasciaMethod- kehonhuoltomenetelmiä.

Suuntaudun lisäkoulutuksissani mm. psykofyysiseen fysioterapiaan eli kehon ja mielen vuorovaikutuksen huomioimiseen. Haluan tukea asiakkaani terveyttä ja toimintakykyä vahvistamalla hänen omia voimavarojaan.

Varaa aika Johannalle numerosta 044 243 9639.

MINNA SAUKKO 044 283 4315

Minna on pitkän linjan Fysioterapeutti, joka työskentelee uudessa Kellon toimipisteessä, Nikintie 1.

Minnan työskentelytapa on luotettavan asiakaslähtöistä ja laadukasta. Erkoisalana McKenzie-terapia sekä kinesioteippaus.

Ajanvaraus 044-2834315

MARIKA VÄNTTILÄ

Olen koulutukseltani kosmetologi ja opiskelen lähihoitajaksi.

Olen työskennellyt Uus’Sinässä vuodesta 2005 ja erityisosaamistani ovat vartalon sokeroinnit sekä ripsien pidennykset. Hyvä asiakaspalvelu ja huolellinen työ ovat minulle tärkeitä.

SAKU KYLLÖNEN 044 999 8374

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Oulun aikuiskoulutuskeskuksen hierojaklinikalta kesäkuussa 2011, josta lähtien olen toiminut hierojayrittäjänä. Klassisen hieronnan lisäksi hoidan myös liikunta- ja urheiluvammoja, jotka ovat tulleet tutuiksi myös itselleni mm. pesäpallo- ja jääkiekkotaustani myötä. Teen myös purentalihashierontaa.

Lisätietoa palveluistani sekä hinnaston löydät nettisivuiltani osoitteesta http:/hierojasaku.nettisivu.org. Varaa aika Sakulle numerosta 044 999 8374.

Seuraa meitä SoMessa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Kosmetologi Mia 08 311 6680
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639