Hieronnat

hieronta

Hieronta

Hieronta lievittää lihasjännityksiä ja niistä aiheutuvia särkyjä. Hieronnalla voidaan
ennaltaehkäistä jännitystiloja, parantaa nivelten liikkuvuutta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä auttaa liikkujan lihashuollossa. Hieronnalla on myös kehoa ja mieltä rentouttava vaikutus.

Intialainen päähieronta on kehon vireystasoa kohottava ja mieltä rentouttava
hoito. Hieronnan aikana käsitellään hartiaseutu, olkavarret, niska, päänseutu sekä kasvot. Voit valita intialaisen päähieronnan myös klassisen hieronnan yhteyteen.

Aromahieronnassa käytetään korkealaatuisia eteerisiä öljyjä ja laadukasta luonnonmukaista pohjaöljyä.  Hoitoöljyjen ja erikoishierontatekniikan yhteisvaikutukset edistävät lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa, lievittävät kipuja sekä kohottavat mielialaa. Aromahieronta on konaisvaltainen hoito, jossa tuloksena rauhallinen ja rentoutunut olo ja mieli.

Hot-Stones lämminkivihieronnassa yhdistyvät kivien miellyttävä lämpö pehmeisiin hierontaotteisiin.  Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3cm syvyyteen asti. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, se laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä ja aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa. Lämminkivihieronta on erittäin hoitava ja syvärentouttava kokemus.

Tykkää meistä Facebookissa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Ajanvaraukset puhelimitse: 08 311 6680
Sähköposti: info@uussina.fi