Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

Rekisterinpitäjä:
Oulun Uus`Sinä
Kirkkokatu 61 L1, 90120 Oulu
Nikintie 1, Kello

Tietosuoja uudistuksen myötä myös Oulun Uus`Sinä noudattaa lakisääteistä tietosuojaa, hoitolassamme on käytössä asiakaskortisto, johon on kerätty asiakkaan yhteystiedot mm. etunimi, sukunimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, lisäksi rekisterissä on tieto asiakkaalle/henkilölle tehdyistä hoidoista ja käsittelyistä.

Näitä tietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitoon, hoidon tekemiseen sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen. Tiedot on kerätty/kerätään henkilöitä itseltään ja asiakaspalvelijalta asiakaspalvelutilanteessa: kauneuspalvelut, hierontapalvelut sekä fysioterapiapalvelut. Rekisteriä saa käyttää yrittäjä sekä Oulun Uus`Sinän henkilökunta.

Rekisteristä huolehtii Päivi Ponnikas, joka on yrityksen päätoimija huolehtien siitä, että yrityksessä työskentelevä henkilöstö on perehdytetty tietosuojaohjeistukseen ja osaa siten käsitellä rekisteriä tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Asiakaskortisto/rekisteri on paperinen ja sitä säilytetään lukitussa laatikossa.  Asiakaskortisto/rekisteri päivitetään vuoden välein.

Tarkistuspyyntö voidaan esittää henkilökohtaisesti rekisteripitäjän toimipaikassa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle osoitteessa kirkkokatu 61 L2.

Asiakasrekisterissä olevat tiedot voidaan poistaa, tai päivittää henkilön niin pyytäessä.

Asiakaskortiston/reksiterin tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639