Vartalohoidot

vartalohoidot

Käsi- ja jalkahoidot

Käsi- ja jalkahoidot kuuluvat kosmetologin perushoitoihin. Terveet ja hyvinvoivat jalat ovat tärkeä voimavara elämässämme. Jalkojenhoito on osa ihmisen perusterveydenhoitoa ja säännöllinen jalkojenhoito edistää terveyttäsi, mutta ehkäisee myös erilaisten jalkaongelmien syntyä. Kaiken lisäksi jalkahoito on hyvin rentouttava ja samalla virkistävä kokemus. Hoitolassa on mahdollisuus jalkojen perushoitoon ja sen lisäksi jalkahoitoon erilaisilla hemmottelukokonaisuuksilla

Sokerointi – makea tapa ihokarvojen poistoon

Erilaiset karvanpoistomenetelmät kuuluvat myös hoitolamme palveluihin. Vaihtoehtoina ovat perinteisten vahausten lisäksi ihon sokerointi.  Sokerointi on hellävarainen ja tehokas tapa päästä häiritsevistä ihokarvoista. Sokerilla on myös ihoa kuoriva ominaisuus – ihosta tulee sileä ja pehmeä. Sokeri on 100% luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita, joten se sopii kaikille ihoalueille, myös intiimialueille.

Vartalonmuokkaushoidot

Caretech- Skin Firmer ultraäänihoito
Ultraääni tuottaa miljoona kertaa sekunnissa tapahtuvaa värähdystä, joka puristaa ja rentouttaa kudosta samassa tahdissa. Syntyy mikrohierontaa ja lämpöä, jota käytetään kasvojen kohottamiseen sekä vartalon paikallisselluliittihoitoihin. Hoito soveltuu kasvojen alueella oleville rypyille, juonteille, kaksoisleukaan ja pystyrypyille, sekä decolteelle, kaulalle ja rintojen kiinteytykseen. Syväultraus hoitaa tehokkaasti myös selluliitin ja paikalliset rasvakertymät.  Sarjahoito on suositeltavaa hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Formostar
Hoidossa käytetään useiden senttien syvyyteen vaikuttavaa infrapuna-aaltoa. Selluliitin ja varastorasvojen tehokas vähentäminen ongelma-kohdista tapahtuu kuudella hoitopaneelilla, jotka sidotaan käsivarsien, reisien, lantion ja vatsan ympäri. Vöiden lämpötila nostetaan 42 asteeseen lämmittäen kehoa ja kiihdyttäen pintaverenkiertoa. Hoito vaikuttaa selluliittiin, paikallisiin rasvakertymiin, raskausarpiin sekä vähentää lihassärkyjä ja reumakipuja. Hoito muokkaa vartaloa jo ensimmäisellä hoitokerralla, rentouttaa lihaksia ja poistaa kipuja. Hoito kuluttaa enemmän kuin 1200 kaloria yhdellä hoitokerralla.

Seuraa meitä SoMessa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Kosmetologi Mia 044 970 3064
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639