Ripset & kulmat

ripset-ja-kulmat-kestovarjaus

Kestovärit ja ripsien kestotaivutus

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu helpottaa jokapäiväistä arkea huomattavasti. Oikein muotoillut kulmat kohottavat katsetta ja tuovat silmät avarammin esille sekä antavat raamit silmämeikille.

Ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Uudenlainen ripsien taivutusmenetelmä on todellinen vaihtoehto ripsien pidennyksille ja irtoripsille, menetelmä on syrjäyttänyt täysin vanhan tutun ripsipermanentin. Menetelmässä ripset taivutetaan geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin – lopputulos on luonnollinen ja näkyvä!

Sekä kestovärjäys että ripsien kestotaivutus soveltuvat hyvin myös vuotaville ja arastaville silmille.

Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnilla huoletonta kauneutta vuosien ajan!

Kestopigmentointi on kulmakarvojen sekä ripsi- ja huulirajojen pitkäkestoista korostamista. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa.

Pigmentointiin varataan aikaa noin kaksi tuntia ja malli suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä.

Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan noin 1-3 vuoden välein.  Väri haalistuu ihosta oman uudistumisprosessin kautta vähitellen pois ihotyypistä riippuen.3

Seuraa meitä SoMessa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Kosmetologi Mia 044 970 3064
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639