Kauneus ja komeus

KAUNEUS JA KOMEUSPALVELUT

Kauneus ja komeuspalvelut ovat osa kehosi ja mielesi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tuovat hyvää oloa sekä luonnollista kauneutta/komeutta arkeen. Kosmetologin palveluista löytyy kasvohoidot, jalkahoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäys palvelut sekä vahaukset ja sokeroinnit. Teemme hoitoja ennakkovarauksen perusteella, varaathan aikasi ajoissa, aikoja rajoitetusti.

Kasvohoidot

Käytämme hoidoissamme laadukkaita ihonhoitosarjoja, jotka ovat suunniteltuja ammattikäyttöön ja soveltuvat myös herkemmille ihotyypeille.

PHYTOMER- Merellisistä, aidoista ja luonnollisista raaka-aineistaan tunnettu ihonhoitosarja kutsuu sinut sukeltamaan merellisen kosmetiikan maailmaan ja kokemaan sen hoitavat, rentouttavat ja hyvinvointia edistävät vaikutukset, myös kotonasi joka päivä.

CLINICCARE on tehokasta ihonhoitoa näkyvin tuloksin. Pienimolekyylinen hyaluronihappo on yksi sarjan parhaista ainesosista. Se auttaa parantamaan solujen immuniteettia ja torjumaan tulehduksia. Kaikki tuotteet sekä syväkosteuttavat että ehkäisevät ikääntymisen merkkejä.

Kerro toiveesi meille niin suunnittelemme yhdessä sinulle ja ihollesi sopivan hoidon tai hoitokokonaisuuden!

 

Kestovärit

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu helpottaa jokapäiväistä arkea huomattavasti. Oikein muotoillut kulmat kohottavat katsetta ja tuovat silmät avarammin esille sekä antavat raamit silmämeikille.

 

Jalkahoidot

Terveet ja hyvinvoivat jalat ovat tärkeä voimavara elämässämme. Jalkojenhoito on osa ihmisen perusterveydenhoitoa ja säännöllinen jalkojenhoito edistää terveyttäsi, mutta ehkäisee myös erilaisten jalkaongelmien syntyä. Kaiken lisäksi jalkahoito on hyvin rentouttava ja samalla virkistävä kokemus. Hoitolassa on mahdollisuus jalkojen perushoitoon ja sen lisäksi jalkahoitoon erilaisilla hemmottelukokonaisuuksilla

 

Sokerointi – makea tapa ihokarvojen poistoon

Erilaiset karvanpoistomenetelmät kuuluvat myös hoitolamme palveluihin. Vaihtoehtoina ovat perinteisten vahausten lisäksi ihon sokerointi.

Seuraa meitä SoMessa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639