Pienryhmät

fysioterapia

Pienryhmät

Kuntouttavassa pienryhmäharjoittelussa yhdistyvät fysioterapian ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet,  voit turvallisesti harjoitella positiivisella ryhmätuella fysioterapeutin johdolla. Ryhmät koostuu 2-4 hlö ryhmästä. Pienryhmiä Oulun ja Kellon toimipisteellä.

Pienryhmässä huollat kehoasi ja harjoittelet turvallisesti fysioterapeutin ohjauksessa, paketti räätälöidään aina kuntoilijoiden tarpeiden pohjalta.
Voit osallistua sinulle sopiviin Uus`Sinän valmiisiin pienryhmätunteihin, tai kokoa itse oma pienryhmäsi ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva harjoittelusetti- mikä sen hauskempaa! Kysy rohkeasti lisää info(at)uussina.fi 

Oulun Uus`Sinän  pienryhmätunnit antavat sinulle eväät tuki-ja liikuntaelimistön ongelmien ennaltaehkäisyyn ja kehonhallinnan perusteisiin. Tavoitteenamme on opettaa asiakkaitamme käyttämään kehoaan oikein – kehoa turhaan kuormittamatta, lisäksi opimme huoltamaan lihaskireyksiä aktiivisesti myös omassa arjessa.

Kuntouttavassa pienryhmäharjoittelussa yhdistyvät fysioterapian ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet, voit siis turvallisesti harjoitella positiivisella ryhmätuella ammattitaitoisen fysioterapeutin johdolla. Ryhmässä 2-6 henkilöä toimipaikasta riippuen, pienryhmät kokoontuvat sekä Oulun että Kellon toimipisteellä. Pidämme seuraavia pienryhmiä: FasciaMethod, SelkäPilates, PilatesFascia, Spiraalistabilaatio, Asahi sekä Hyvän Olon pienryhmät. Tietoja tulevista ja meneillään olevista ryhmistä saat esim. ajankohtaista sivustolta sekä seuraamalla meidän Facebook ja Instragam postauksia.

Pienryhmien hinnat löytyvät ryhmien esittelyiden yhteydestä.

SelkäPilates tunti edistää selän terveyttä, lisää rangan liikkuvuutta, vahvistaa selkärankaa tukevia lihaksia ja parantaa kehonhallintaa sekä ryhtiä. Harjoittelussa keskitytään löytämään keskivartalon syvät lihakset ja opitaan kontrolloimaan kehon asentoa, jossa selkäranka kuormittuu mahdollisimman oikealla tavalla. Nämä taidot ovat siirrettävissä suoraan arkielämään, ja niiden ansiosta selkä pysyy paremmassa kunnossa.  

FasciaMethod-tunnilla keskitymme parantamaan kehon liikkuvuutta toiminnallisin, aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, huomioiden hyvän kehon kannatuksen ja mukaillen lihastoimintaketjuja eli faskialinjoja. Lisäksi teemme kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita, harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Harjoituksen lopuksi pallohierontaa sekä lyhyt rentoutuminen!

Duo-pienryhmä, 75 €/tunti (37,70€/hlö/kerta)

Trio-pienryhmä,  85€/tunti (28,33€/hlö/kerta)

Jos kiinnostuit kuntouttavista pienryhmistämme, ole rohkeasti yhteydessä info@uussina.fi tai paivi.ponnikas@gmail.com

Seuraa meitä SoMessa!
Oulun Uus’Sinä
Kirkkokatu 61, 90120 Oulu
Aukioloajat: Palvelemme asiakkaiden ajanvarauksien mukaan arkisin ja lauantaisin
Yhteystiedot
Kosmetologi Mia 044 970 3064
Fysioterapeutti Päivi 050 582 9612
Fysioterapeutti Johanna 044 243 9639